Lite humor livar upp vardagen!
Ät mer frukt och grönt

Färska grönsaker och frukt är något som rekommenderas att äta varje dag. Det är perfekt att ta med i väskan som ett mellanmål eller nyttigt snacks. Grönsaker är perfekt att äta vid middag och lunch. Rekommendationen är att man äter minst 500 g grönsaker om dagen och detsamma gäller frukt. Genom att lägga till mer frukt och grönt i vardagen kommer du att få mer energi och ökad koncentration.

Må bättre och öka trivseln
För de som har kontorsjobb och jobbar vid datorn kan ofta huvudvärk och spänningsvärk uppstå. Detta är ett resultat av att sitta i samma position för länge, samt för lite näring och vitaminer. Genom att öka intaget av färsk frukt och grönsaker kommer du kunna vara mer produktiv och mindre trött. Sätt ihop din egna fruktkorg med frukt från http://www.gronsakshallen.se/ till de anställda på kontoret. Det ökar trivseln, ser välkomnande ut samtidigt som det förhoppningsvis ökar koncentrationsförmågan.

Över 3000 kunder
Få hem frukt och grönt från en seriös och erfaren handlare. En aktör som levererar frukt och grönt till allt ifrån hotell, storkök och privatpersoner. Företaget har över 3000 nöjda kunder och omkring 300 anställda. Detta gör att de finns tillgängliga dygnet runt för att svara på frågor och funderingar. Leveranser sker efter kundernas behov, vilket gör att den första bilen lämnar kontoret vid 03:30 och den sista kommer tillbaka ca 17:00. På hemsidan hittar du kontaktuppgifter till kontoren som finns i städerna: Stockholm, Göteborg, Nyköping och Mora.

About

Categories: Övrigt