Lite humor livar upp vardagen!
Gräddsifon – vad är det?

En produkt som ser till att få till den perfekta och luftiga grädde som oftast kan hittas på bagerier. Gräddsifonen ser till att grädden blir alldeles perfekt och kan användas som dekoration. Därför behöver grädden inte vispas för hand. När grädden vispas för hand blir det inte lika bra som det blir med en gräddsifon. För att kika mer på gräddsifonen, klicka på följande länk gräddsifon.se och fundera över om det här kan vara den bästa produkten som någonsin tillverkats!

Hur fungerar en gräddsifon?

Det hela fungerar på ett sådan sätt att gräddsifonen fylls med grädde (eller något annat för att göra till exempel mousse). Efter att det gjorts ska en patron fylld med lustgas skruvas på gräddsifonen. När den sedan trycks ner kommer grädden eller moussen (beroende på vad man väljer) att drivas ut med den lustgasfyllda patronen. Vid munstycket av patronen blir grädden vispad precis på samma sätt som vanligt vispgrädde vispas. De olika munstyckena kan bytas ut om speciella former önskas på grädden.

Fördelar med gräddsifon

  • För dig som gillar att baka kan denna produkt bli ens bästa vän i köket. Perfekt grädde kan göras.
  • Riktigt snygga bakverk kan göras med produkten.
  • En perfekt mängd samt konsistens erhålls på grädden varje gång.
  • Elvisp behöver inte användas, då gräddsifonen gör sitt jobb och ger perfekt resultat varje gång.
  • Munstycken kan bytas ut lätt och rengöras smidigt.
  • Varje munstycke kan anpassas efter vad man vill göra.

About

Categories: Övrigt