Lite humor livar upp vardagen!
Piff i badrummet

Det finns många skönhetsprodukter som gör badrummet lite piffigare plus att de är bra för håret. Allt som kommer från Tigi är både bra plus att förpackningarna piffar upp bland annat i badrummet. Färgerna är läckra och håret mår alldeles utmärkt när man använder deras produkter, så det är en riktigt bra win-win situation.

Annat piff
Inte bara snygga förpackningar kan göra ett badrum roligare att vara i, man kan även se till att inreda det lite mer så som man gör i hemmets andra rum. Badrummet glöms ofta bort och tid läggs på att inreda badrum, vardagsrum med mera. Men att till exempel ta in lite färska blommor i en vacker vas kan likväl passa i ett badrum som i vardagsrummet. Fina lådor och askar kan man lätt ta in i badrummet istället för att använda tråkiga badrumsskåp och sådant.

Fina förpackningar
Det finns massor av fina förpackningar som man kan köpa hem till badrummet. Man kan till exempel köpa fina pumpflaskor i olika affärer som man kan fylla upp med sina hudlotioner och annat om de inte kommer i så fina flaskor från början. Man kan köpa fina tvålpumpar som man kan hälla i tvålen i och man kan spara de fina förpackningarna och fylla dem med annat när de är slut.

About

Categories: Övrigt