Lite humor livar upp vardagen!
Professionella sjukgymnaster på Östermalm

För den med fysiska problem som kräver vård och hjälp av en sjukgymnast kan det rekommenderas att besöka Hedman och Malmén – Sjukgymnastik, Ergonomi, Friskvård. Gå in på deras hemsida http://www.hedmanmalmen.se/ för information och kontaktuppgifter. Företaget har sin lokal på Östermalm i Stockholm och där finns flera legitimerade sjukgymnaster med lång erfarenhet. Du får god vård och hjälp med att behandla muskelbesvär likväl som besvär relaterade till skelett och leder.

Tre sätt att finansiera din vård
Hos Hedman och Malmén kan du få ditt behov av vård finansierat på tre olika sätt. Ett sätt är att finansiera själv, som privatperson. Det finns ett formulär att fylla i på deras hemsida. Ett annat sätt är Landstingsfinansiering där både högkostnadsskydd och frikort gäller. Slutligen kan din vård finansieras via sjukvårdsförsäkringen. Detta alternativ kan vara fördelaktigt om du har bråttom och är i behov av att bli behandlad snabbt.

Hedman och Malmén för ett besvärsfritt liv
De sjukgymnaster som utför behandlingar hos Hedman och Malmén är legitimerade och har en bred kompetens, som även inkluderar fördjupade kunskaper inom idrottsmedicin, ergonomi, akupunktur, Ortopedisk Manuell Terapi och McKenzie. Du blir personligt bemött i en miljö som bidrar till att göra dig avspänd och lugn. Din behandling sker i ett enskilt rum. Det första som sker är att dina besvär undersöks mycket noggrant. Därefter görs en analys varpå du erbjuds den mest effektiva behandlingen för just dina problem.

About

Categories: Övrigt