Lite humor livar upp vardagen!
Slush – Svalkande dryck

Slush är en kall, söt dryck som ofta säljs vid tivoli och marknader. Idag har även vissa butiker försäljning av slush. Drycken är gjord av krossad is och blandas ihop med smaksatt koncentrat. Tillsammans skapas en svalkande dryck som är populär varma sommardagar. Slush brukar ofta vara ett bättre och svalkande alternativ till glass och med det stora utbudet av smaker finns det någon slush som passar alla.

Göra slush hemma
Nu kan man enkelt göra egen slush hemma i sitt egna kök och njuta i lugn och ro. Med en slushmaskin kan man snabbt få ihop sin svalkande dryck på ett kick.

Planerar man kalas eller fest kan det också vara en god idé att köpa slushmaskin och överraska gästerna med en god slush. Pimpa gärna till glaset med en frukt eller paraply, för ett festligare tillfälle.

Det råder inga tvivel om att slush är en populär dryck för alla åldrar. Med sommaren på ingång är det ett gyllene tillfälle att börja införskaffa sig en slushmaskin. Bjud gästerna på en slush i sommar och låt barnen få svalka av sig med den kalla drycken efter mycket lek i det varma vädret.

Med en slushmaskin i hemmet är sommaren räddad. Mixa ihop en dryck och njut.

About

Categories: Övrigt