Lite humor livar upp vardagen!
Vackra Öregrund vid kusten

I Öregrund hittar man allt man kan önska för en skön och avkopplande semester vid havet. Staden ligger i norra Uppland, precis vid kusten kring en vik på halvön Sunnanö.

Öregrund är en gammal kurort med stora härliga villor och naturskön miljö som ger ro och avkoppling. Hit reser man lätt med bil, buss eller båt. Från Stockholm tar det drygt 2 timmar med bil till Öregrund.

Hotell mitt i Öregrund
För den som söker hotell i Öregrund finns alternativ med olika boendeformer mitt inne i Öregrund. Samhället är litet men i närheten av hotellet finns ett serviceutbud i form av systembolag, butiker och även vårdcentral och apotek.

Här finns lugn och enkelhet med allt praktiskt nära. Öregrund är fullt av härliga restauranger, pizzerior, caféer och även ett riktigt mysigt bageri. Vill man uppleva skärgårdsmiljön är det bara att gå ned till gästhamnen.

Bekvämt boende med extra sköna sängar
Hotellet i Öregrund erbjuder vackra lägenheter med kök och riktigt sköna sängar för att bidra till den avkoppling som skärgårdsluften ger. Stanna över en natt eller två på en miniweekend eller varför inte en hel sommarvecka för att njuta av bad- och kurortsliv.

Wi-fi finns i alla hotellrum. Rummen är lättillgängliga och har inga trösklar för full framkomlighet och bekvämlighet för alla. Husdjur är välkomna i några av lägenheterna.

Sommartid kan frukosten avnjutas i hotellets vackra trädgård.

About

Categories: Övrigt