HW Eriksson Bygg & Badrum

Riktigt varmt välkomna hit in till bloggen, denna härliga och soliga eftermiddag i april! Tack för alla kommentarer som ni brukar lämna! Nu förstår jag verkligen att det som jag brukar ta upp i min blogg är sådant som ni uppskattar att läsa! Dagens inlägg tror jag kan vara intressant för er som behöver anlita ett snickeri i Sollentuna. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som heter HW Eriksson Bygg & Badrum och som erbjuder riktigt kvalitativa tjänster inom byggservice. Det var när jag skulle bygga en altan som en god vän rekommenderade mig att anlita HW Eriksson Bygg & Badrum. Eftersom jag tycker att de gjort ett riktigt bra jobb ville jag nu berätta om det här företaget till er! 

 

Har ni inte hört talas om HW Eriksson Bygg & Badrum förut, ska jag berätta att det här är ett företag som ni kan gå till om ni skulle vilja anlita skickliga snickare i Sollentuna med omnejd. Man kan få hjälp med väldigt mycket inom byggservice, och oavsett om ni behöver mycket eller litet hjälp så ställer de upp och hjälper er. Det bästa är väl att ni som behöver hjälp hör av er dit och frågar vad de kan göra just för er. På deras hemsida finns det mer information så gå gärna in där! Eller så slår ni dem en signal helt enkelt! Altanen blev verkligen bra! Innan jobbet startade hade jag fått en kostnadsfri offert, och jag kunde sedan i lugn och ro fundera över kostnadsförslaget innan jag bestämde mig, men det var egentligen inget att tveka på, för med rotavdraget blev det väldigt prisvärt. Med dessa ord ska jag avsluta min blogg för idag, men återkommer snart till er igen!