Skelleftehamns Bil & Däckservice

Återigen säger jag hej till alla mina läsare! Jag hoppas att ni vill ta del av alla inlägg jag planerar att skriva idag! Jag ska senare under dagen skriva till er om en riktigt trevlig föreställning med en ståupp-komiker som jag var och såg igår. Men jag hade inte kunnat ta bilen och köra till Umeå, där denna trevliga och roliga föreställning var, om det inte vore för att jag först lämnat den till Skelleftehamns Bil & Däckservice, för på detta företaget kan man få all tänkbar hjälp inom däckservice i Skellefteå. 

 

Och det kan man lugnt säga att jag behövde! Hjälp med däckservice så klart! Oturligt nog hade jag tidigare igår, på väg hem från jobbet kört på en spik, så det blev ett platt däck omedelbart meddetsamma! Som tur var hade jag någon underlig slags däcklagnings-kit i bagageluckan som jag fyllde på i däcket. Då höll det åtminstone en liten stund så att jag kunde köra till Skelleftehamns Bil & Däckservice i Skellefteå. Jag är verkligen riktigt tacksam över att det här företaget finns, för där har jag varit en trogen och lojal kund i många år, och alltid fått så bra hjälp. När jag hör mina vänner och arbetskamrater berätta om andra företag som de anlitar när de behöver hjälp med bland annat däckservice, har jag många gånger blivit förvånad över att de får betala så mycket. Jag vågar nog påstå att Skelleftehamns Bil & Däckservice har priser som står sig bra i konkurrensen. Söker ni möjligtvis efter ett företag som kan hjälpa er med däckservice i Skellefteå, tycker jag ni ska vända er dit! Nu har jag en del att stå i, men om ett par timmar återkommer jag i denna blogg för att skriva om den här ståupp-komikern!