Anna Theresé Hernqvist

Hej och god eftermiddag! Jag har en enastående förmåga att få människor i min omgivning att skratta och må bra. Jag uppfattas nog som om jag är en rolig person med massor av humor. Men under ytan finns det ett mörker. Även om det inte syns eller märks utåt, så har jag haft många olika slags problem som jag har brottats med. Jag tänkte att jag i det här inlägget ska tala med er om samtalsterapi eller närmare bestämt om den samtalsterapi i Vänersborg som jag har fått, på en mottagning som heter Anna-Theresé Hernqvist, och givetvis är detta också namnet på den kvinna som bedriver denna samtalsterapi. Vi svenskar är generellt rätt så dåliga på att prata och få ur oss det som känns jobbigt. Åtminstone så tror jag att det är så, det stämmer väl in på mig! 

 

Sedan jag började på denna samtalsterapi i Vänersborg, så har jag så sakteliga att börja må bättre. Jag har fått hjälp till att sätta upp realistiska mål, och har blivit bättre på att se alla bra saker som jag har gjort, istället för att som förut, endast se sådant jag inte hunnit med, och därmed känt mig misslyckad. Faktiskt så är det här med samtalsterapi något som jag nu vill rekommendera till er läsare, men eftersom jag är säker på att många av er aldrig ens tänkt tanken på att börja med något sådant här, så tänkte jag mer i det här inlägget, att så ett litet frö inom er. Fundera gärna på det här ett litet slag, och vill ni sedan börja, så kan ni få en ypperligt bra samtalsterapi i Vänersborg, om ni vänder er till Anna-Theresé Hernqvist. Jag hoppas att ni som läste det här inlägget ska kunna få nytta av den här informationen! Tack för att ni tog er tid till att läsa!